Autor |
Wiadomość |
morbid_marian
|
: 04 lip 2016, 0:42 |
|
|
Siemanko. Wiecie co, bo ja tutaj z takim pytaniem przychodzę. Bo żona marudzi i marudzi, a ja sam nie wiem. Do tej pory w łazience nie mieliśmy płytek. Ale żona twierdzi, że teraz wszyscy już mają i ona dlatego też chce. No i tu przychodzę do Was, bo bym się chciał dowiedzieć, jakie mają ceny glazurnicy w Warszawie, żeby mi to wszystko profesjonalnie potem założyli. Dacie radę coś pomóc i podpowiedzieć?
|
|
 |
|
 |
Dryndol
|
: 04 lip 2016, 2:45 |
|
|
A to jeszcze wszystko zależy od tego, kogo sobie wybierzesz, bo ilu glazurników tyle też cen. Więc trudno ocenić. Sprawdź sobie w internecie ceny takie mniej więcej i na pewno wokół tego to będzie oscylowało. No I się nie ma co martwić, bo wszystko to raczej nie będzie kosztowało jakiegoś ogromnego majątku.
|
|
 |
|
 |
morbid_marian
|
: 04 lip 2016, 3:07 |
|
|
A jakąś konkretną firmę byś mógł polecić, którą znasz? Chętnie się dowiem o jakichś sprawdzonych ludziach, którzy się tym zajmują, bo wiadomo, nie chciałbym wydać pieniędzy na marne i dostać potem jakaś fuszerkę.
|
|
 |
|
 |
Dryndol
|
: 04 lip 2016, 5:12 |
|
|
A wiesz co… Znam jedną firmę. Myślę, że Ciszewscy się tutaj sprawdzą doskonale. Ceny mają bardzo dobre i przystępne, a do tego jeszcze bardzo profesjonalnie wszystko wszystko zrobione i przygotowane, tak więc naprawdę warto.
|
|
 |
|
 |
morbid_marian
|
: 04 lip 2016, 7:38 |
|
|
A jakiś kontakt do nich też byś mógł podać, żebym wiedział, gdzie się z nimi kontaktować?
|
|
 |
|
 |
Dryndol
|
: 04 lip 2016, 8:11 |
|
|
Jasne. Spójrz sobie na ich stronę pod adresem http://glazurnictwociszewscy.pl/ i tam będziesz miał wszystkie informacje, których potrzebujesz, żeby się z nimi skontaktować, więc dalej już sobie na pewno sam poradzisz.
|
|
 |
|
 |
|