Autor |
Wiadomość |
Bipger
|
: 16 gru 2016, 3:23 |
|
|
chcę o coś zapytać ale proszę o poważne potraktowanie tematu bo zastanawiam się nad zakupem pewnego środka. Musze wiedziec czy tabletki na erekcje na pewno są bezpieczne i czy bez obaw mogę je stosować? Nie chcę naturalnych metod, ani niczego takiego bo to zwyczajnie na mnie nie działa, tylko coś specjalnego moze mi pomóc.
|
|
 |
|
 |
kobietazklasa
|
: 16 gru 2016, 3:32 |
|
Rejestracja: 14 lip 2015, 13:23 Posty: 61 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
Próbowałeś wszystkiego? Jest wiele róznych metod, z tego co wiem niektóre są bardzo skuteczne i w 100% eliminują problem. Przed tobą jeszcze np tantra, o ile nie próbowałes to gorąco zachęcam bo warto.
|
|
 |
|
 |
Bipger
|
: 16 gru 2016, 5:17 |
|
|
Tantra jest dobra ale na co mu ona skoro problem jest gdzieś indziej? Znam dobrze problem o którym mówisz i osobiście uważam że tabletki na erekcje są najlepszą mozliwą opcją. Wiekszosc metod o których mówisz powoduje tylko wieksze kompleksy i wpedzaczlowieka w poczucie beznadzieji. Co można sobie pomyśleć kiedy jedna za drugą metodą nie działają? Taki stres jeszcze pogarsza sprawę. Jeśli zalezy ci na dobrych tabletkach to zajrzyj tutaj: http://potency-pills-rank.pl/przeglad-tabletek-na-potencje/. Rzetelny przegląd najlepszych tabletek które naprawdę działają.
|
|
 |
|
 |
varje.bakom
|
: 16 gru 2016, 7:04 |
|
Rejestracja: 14 lip 2015, 13:21 Posty: 21 Lokalizacja: Sztokholm
|
Zgadzam sie z kolegą w zupelnosci, jak szukać czegoś dobrego i niedrogiego to tylko na potency-pills-rank. O tych problemach jest trudno pisac wiec nie bedesie rozpisywał jak rozpaczliwie szukałem rozwiazania. Wniosek mam taki że tylko tabletki zapewniają porządany efekt i utrzymują go przez długi czas, pozdrawiam serdecznie.
|
|
 |
|
 |
Dor Mazor
|
: 16 gru 2016, 8:31 |
|
|
Hej! Mam własnie taki dylemat po problem pojawił się znienacka, coraz bardziej się nasila a tabletek trochę jednak się boję. Nabrałem się różnych rzeczy w życiu i zwykle było tak że po wyleczeniu jednej rzeczy siadało co innego. Efektem takich kuracji są właśnie obecne problemy ze wzwodem.
|
|
 |
|
 |
varje.bakom
|
: 16 gru 2016, 9:08 |
|
Rejestracja: 14 lip 2015, 13:21 Posty: 21 Lokalizacja: Sztokholm
|
Rozumiem Cię, ja też nie podchodziłem z uśmiechem na twarzy do tabletek ale spróbowałem i przekonały mnei do siebie efekty i brak problemów z efektami ubocznymi o których piszesz. Bardziej niż leki traktowałbym je jako suplementy diety, tak też są opisane, a dodatkowo mają podobny mechanizm działania.
|
|
 |
|
 |
Dor Mazor
|
: 16 gru 2016, 10:14 |
|
|
Supli biorę sporo wiec rzeczywiscie jeden dodatkowy nie zaszkodzi...
|
|
 |
|
 |
|