Zaloguj się    Forum    Szukaj    FAQ

Indeks witryny » Rozrywka » Moje hobby - komputery




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Post : 16 sie 2016, 3:35 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lip 2015, 13:20
Posty: 40
Lokalizacja: Jozefow
Siema. Mam problem. Mam swoją domenę u jednego operatora ale tej współpracy mam już serdecznie dosyć i chcę z niej zrezygnować. Muszę nową domenę założyć i po prostu zacząć wszystko od nowa. Ostatnio widziałem, że jest tania domena .com i z niej po prostu skorzystam i będę się cieszył z tego, że dostałem naprawdę dobrej jakości usługę, a nie to, co mam teraz.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 16 sie 2016, 3:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lip 2015, 13:20
Posty: 36
Lokalizacja: Krosno
A wiesz, że możesz sobie załatwić przeniesienie domeny i będziesz mógł zachować to, co miałeś do tej pory? Moim zdaniem to jest o wiele lepsza opcja, że przenieść to sobie niż wszystko od nowa stawiać i tracić na to niepotrzebnie czas i pieniądze. Tak będzie o wiele łatwiej :)


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 16 sie 2016, 5:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lip 2015, 13:20
Posty: 40
Lokalizacja: Jozefow
A wiesz, że masz rację? I chyba z tego właśnie skorzystam. Po prostu nie wiedziałem, że takie coś można zrobić, więc nawet się nie zabierałem za to, ale skoro mówisz, że tak można, to po prostu to robię i tyle, będzie sprawa z głowy. Mam nadzieję, że jeśli chodzi o ten nowy hosting strony internetowej cena będzie w pełni zadowalająca


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 16 sie 2016, 5:49 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lip 2015, 13:20
Posty: 36
Lokalizacja: Krosno
Jak to załatwisz na ekko.pl to na pewno będziesz zadowolony. Ja serwery internetowe tylko właśnie tam wszystkie trzymam, bo się po prostu opłaca i oferta jest bardzo dobra. Kiedyś korzystałem z innej firmy, a potem postawiłem coś na próbę u nich, po czym wszystko pozostałe szybko przeniosłem tutaj, jak ozbaczyłem, jak to wszystko działa


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
 Post : 16 sie 2016, 7:03 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lip 2015, 13:20
Posty: 40
Lokalizacja: Jozefow
Czyli dobrze, że tutaj zapytałem. Skorzystam z Twojej rady i też się tym zainteresuje.


Na górę 
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
 
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Indeks witryny » Rozrywka » Moje hobby - komputery


 
Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron